Hinnoittelu helpoksi

Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
124 €
Aloita

Oman työn arvon määrittely tuntuu joskus vaikealta. Paljonko uskallan laskuttaa, ettei asiakas jätä hinnan takia ostamatta?

Myös oikean hinnan laskeminen tuntuu ehkä vaikealta. Mistä tiedän, että pyytämäni hinta kattaa kaikki yrityksen kustannukset? Tai riittääkö aikani kaiken tekemiseen?

Mitä, jos saisit avuksesi työkalun, joka veisi pois osan hinnoittelun vaikeudesta? Työkalu, jonka avulla lasket nopeasti arvion, miten eri hintataso vaikuttaa kokonaismyyntiisi?


Tämä tuote poistuu myynnistä 31.3.2024 klo 23.59!

Tuote on ladattavissa tältä sivustolta 30.4.2024 klo 23.59 asti. Jos sinulla on ongelmia lataamisessa tai haluat saada videot käyttöösi sivuston sulkeutumisen jälkeen, laita viestiä asiakaspalvelu (at) sestertium.fi

Hinnoittelu helpoksi-laskuri on yksinkertainen taulukkolaskennan työkalu, jonka avulla teet nopeasti arvion yrityksesi vuoden myyntimäärästä (liikevaihto).

Laskurin käyttö on helppoa – syötät vain laskurissa pyydetyt tiedot sille annettuun kohtaan ja saat vastauksen napin painalluksella.

Laskuria voi hyödyntää esimerkiksi kahden erilaisen palvelukokonaisuuden suunnittelussa – saat helposti nopean kokonaiskuvan, miten paljon työaikaasi kuluu kokonaisuuden toteuttamiseen ja paljonko saat siitä myyntiä.

Laskurissa on myös oma välilehti perinteisten tuotteiden hinnoitteluun kate-menetelmällä sekä välilehti, jossa voit hinnoitella ja suunnitella digituotteita.

Yhteenveto-sivulla näet heti, millainen vuoden kokonaismyyntisi on ja miten se jakautuu tuotteiden, palveluiden ja digituotteiden kesken.

Laskuri soveltuu parhaiten palveluita myyvälle yrittäjälle, jolla on useampi palvelukokonaisuus myynnissä tai suunnitelmissa laajentaa palveluvalikoimaa.

Laskurin avulla lasket nopeasti paitsi myynnin kokonaismäärän, teet myös helposti näkyväksi ajankäytön, paljon näiden palveluiden toteuttaminen vie.

Pystyt myös helposti laskea, miten paljon voisit saada lisämyyntiä esimerkiksi oheistuotteilla tai laajentamalla tarjontaasi myös digituotteisiin.

Myös digiyrittäjä saa paljon irti laskurista erityisesti, jos valikoimissa on myös joku palvelukokonaisuus. Sen sijaan jos yritystoimintasi keskittyy perinteisten fyysisten tuotteiden myyntiin, laskuri ei ole tehokkain työkalu hinnoitteluasi varten.

Parhaat tehot laskurista saa irti yrittäjä, jolla on myynnissä palveluiden lisäksi myös perinteisiä tuotteita ja/tai digituotteita.

Saat laskurin käyttöösi heti maksun jälkeen.